Hulporganisaties

GGD

GGDWij werken samen met GGD Zuid-Limburg. Zij komen elk jaar langs tijdens onze meetings om jullie kort voorlichting te geven. Normaal gesproken gaat de voorlichting over (homo)seksualiteit in het algemeen en seksuele gezondheid. Jullie kunnen dan ook bij hen terecht met al jullie vragen en problemen op het gebied van gezondheid en seksualiteit, en je gratis laten testen op SOAs en laten vaccineren tegen Hepatitis B. Als je tussendoor vragen hebt, kunnen wij je naar hen doorverwijzen.

Kijk ook eens op: www.ggdzl.nl

Kindertelefoon

Kinder TelefoonDe Kindertelefoon klinkt misschien kinderachtig, maar is dat zeker niet! Ook voor jongeren van jouw leeftijd die graag een goed gesprek hebben met iemand, ben je bij de Kindertelefoon van harte welkom. Zij kunnen een luisterend oor bieden, je adviseren, je doorverwijzen en je zo helpen met dat waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld bij je coming out.

Kijk ook eens op: www.kindertelefoon.nl

Iedereen is anders

Iedereen is andersIedereen is anders, en dat mag. Deze site is specifiek voor jongeren die homoseksueel, biseksueel, lesbisch of transgender zijn, of daaraan twijelen. Je vindt hier heel erg veel informatie over alles dat met je seksuele identiteit en geaardheid te maken heeft. Ook je ouders kunnen hier bijvoorbeeld terecht voor veel antwoorden op de vragen die zij misschien hebben.

Kijk ook eens op: www.nietalleenanders.nl